Vi søger en snedker til vores produktion

Profilbillede
dato

Vi søger en snedker til vores produktion

Kunne du tænke dig at arbejde som snedker i vores produktion af trædøre i højeste klasse? Vi søger nemlig en møbel/maskinsnedker til vores slutmontering. Din omhyggelighed, sans for detaljer og finish er det væsentligste. Vi kan tilbyde en top-moderne produktion og medarbejdere med ”kloge hænder”. Vores døre bliver produceret på ordre, og helt fra bunden på vores værksted.

Du vil blive en del af vores dygtige team i snedkeriet, og du kommer til at arbejde i et moderne miljø som bl.a. omfatter to CNC’ere, Kehlere og en malerrobot. Dine kollegaer vil blive en skøn blanding af mennesker i alle aldre, der alle sætter en ære i at levere den bedste kvalitet, og som arbejder sammen i velfungerende teams.

Er du nysgerrig? Så kontakt allerede i dag vores produktionschef Ole Nebel for en snak.

---

Vahle A/S har i over 40 år produceret arkitektoniske trædøre. Dørene produceres efter nordiske håndværkstraditioner i fin balance mellem funktion, konstruktion og æstetik. Dørene indgår som et designmæssigt element i både moderne og klassisk byggeri samtidig med, at de lever op til certificeringer inden for brand, lyd og sikkerhed. Der er i øjeblikket 35 ansatte.

https://vahle.dk/

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

VAHLE A/S, Fabriksvej, 8544 Mørke

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6040772

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet