Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Mørke - søndag den 4. april

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Mørke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller lørdag kl. 11.00 en 26-årig mand, der er sigtet for trusler mod en polititjenestemand og dennes søn.

Forsøg på røveri

Lørdag kl. 16.22 forsøgte en 14-årig dreng af frarøve penge og Airpods fra en 12-årig dreng. Den forurettede dreng blev på Parkvej i Mørke bl.a. tildelt et slag i maven, af den 14-årige, der dog ikke fik et udbytte af røveriet, idet den forurettede dreng løb fra stedet. 

 

Færdsel

Lørdag kl. 12.52 blev en 44-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Nordjyske Motorvej i Randers.

Lørdag kl. 17.22 kørte to biler frontalt sammen på Viborgvej i Randers. Den 88-årige fører af den ene personbil, var som følge af uheldet i kritisk tilstand og blev fløjet til Skejby Sygehus. Modparten der var alene i bilen, var ikke alvorligt tilskadekommen. Der blev i forbindelse med uheldet tilkaldt bilinspektør, og begge biler blev sikret til videre undersøgelse. 

Lørdag kl. 18.33 blev en 28-årig kvindelig bilist sigtet for kørsel uden førerret da hun blev standset af en patrulje på Genvejen i Hasselager.

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Damvej i Sabro begået lørdag d. 3/4 kl. 01.22 
På Kirsebærvej i Randers NV begået mellem søndag d. 28/3 kl. 12.00 og lørdag d. 3/4 kl. 17.00
På Fredericiagade i Århus C begået mellem onsdag d. 31/3 kl. 12.30 og lørdag d. 3/4 kl. 13.30
På Grøfthøjparken i Viby begået lørdag d. 3/4 kl. 22.18
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Flere artikler