Nyt fra Mørke i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Mørke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 12.00

Østjyllands Politi fremstiller kl. 12.00 en 30-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Manden er sigtet for tyveri af flere trådløse høretelefoner til en værdi af flere tusinde kroner fra en butik på Karl Krøyers Vej i Aarhus Nord, begået torsdag eftermiddag. 

Den 30-årige er rumænsk statsborger uden fast bopæl i Danmark. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre af hensyn til sagens videre opklaring, og Østjyllands Politi har derfor p.t. ikke yderligere oplysninger i sagen.

**

 

Specialpatruljen opdagede hashhandel

Civilklædte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje fik torsdag kl. 18.48 øje på noget, der lignede en handel med stoffer på Sejrøgade i Aarhus C. 

En mand gik søgende rundt, inden han satte sig ind på passagersædet i en bil, hvor han gav en pengeseddel til manden bag rattet og fik en lille pose retur. 

Da manden gik ud fra bilen igen kort efter, blev han anholdt og visiteret, og da betjentene fandt en klump hash på ham, blev han sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Imens foretog nogle andre betjente anholdelse af bilens fører, der blev sigtet for salg af narkotika. 

Under ransagning af bilen fandt betjentene noget hash, skunk og nogle tusinde kroner i kontanter. Både penge og stoffer blev beslaglagt. 

**

 

Bil i brand på parkeringsplads

Politi og brandvæsen rykkede torsdag kl. 23.15 ud til en bilbrand på en p-plads på Solskrænten i Brabrand. Da politiet kom frem, var bilen overtændt, og der stod store flammer op fra den. 

Brandvæsnet fik slukket ilden, og politiet søgte efter spor på stedet. 

Brandårsagen er ukendt, men politiet mistænker, at branden var påsat. 

Ingen personer kom noget til. 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 15.20 skete der et færdselsuheld på Vestre Ringgade, hvor to biler kørte sammen, da den ene påkørte den anden bagfra. De to biler var ført af henholdsvis en 74-årig mand og en 26-årig mand. Ingen af de involverede personer kom til skade i forbindelse med episoden. 

Torsdag kl. 17.00 skete der et færdselsuheld på Mindebrogade i Aarhus C, hvor en 20-årig mandlig bilist i krydset ved Fiskergade foretog et højresving og påkørte en 26-årig kvindelig cyklist. Cyklisten væltede, men kom ikke umiddelbart til skade i forbindelse med episoden, hvor bilisten ikke overholdt sin vigepligt.

En 39-årig mandlig bilist blev torsdag aften kl. 20.29 sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Viby Ringvej i krydset med Ormslevvej. Han blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og sigtet herfor, ligesom han også blev sigtet for at køre rundt med et sidevindue tapet ind i gaffatape, hvormed hans udsyn var stærkt begrænset, hvilket var egnet til at fremkalde farlige situationer i trafikken.

En 21-årig mandlig bilist blev torsdag aften kl. 21.45 standset af en patrulje på Inger Christensens Gade i Brabrand og sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand. Den 21-årige blev desuden sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort.

En 26-årig mandlig lastbilchauffør blev torsdag kort før midnat standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kl. 23.24 kom kørende på Nordjyske Motorvej ved Gudenåen. Her blev han sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand og anholdt.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Almindingen i Aarhus V begået mellem onsdag d. 9/8 kl. 18.00 og torsdag d. 10/8 kl. 07.00
På Samsøgade i Aarhus C begået torsdag d. 10/8 mellem kl. 12.45 og kl. 14.15
På Thorsagervej i Mørke begået mellem tirsdag d. 8/8 kl. 15.00 og torsdag d. 10/8 kl. 16.00
På Thunøgade i Aarhus C begået torsdag d. 10/8 mellem kl. 11.30 og kl. 12.00
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi