Nyt fra Mørke i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Mørke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. Ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.


**

To mænd anholdt med fremmed mands pung

En patrulje fra Østjyllands Politi kom natten til torsdag kl. 00.45 kørende på Jegstrupvænget i Tranbjerg, da de fik øje på en mand med en lidt mistænkelig adfærd. Manden var synligt nervøs ved politiets tilstedeværelse, drejede hurtigt ind ad en stikvej, da han så patruljen, og tittede herefter ud igen for at se, om de stadig var der.

Betjentene henvendte sig til manden for at få en snak, og mens de talte med ham, kom endnu en mand ud fra den indkørsel, hvor betjentene først havde fået øje på den første mand. I indkørslen lå en pung smidt, hvis indhold tydeligt ikke tilhørte nogen af de to mænd, som begge var 23 år.

Pungen fra indkørslen viste sig i stedet at tilhøre en 54-årig mand, som boede længere nede af samme vej, og som ved betjentenes ankomst kunne konstatere, at den manglede fra hans bil, hvor handskerummet var blevet gennemrodet, mens han var gået i seng.

De to 23-årige blev anholdt og sigtet for tyveri fra personbil og taget med på politistationen. På mændene blev der desuden fundet en række andre ting, som det nu skal afklares, hvor stammer fra.


**

Brand i varevogn på parkeringsplads

Tidligt torsdag kl. 03.38 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om, at der var brand i en varebil på en parkeringsplads på Torshøjvej i Hørning. Da patruljen ankom havde brandvæsenet allerede slukket ilden i køretøjet, som dog nåede at udbrænde. Brandvæsenet oplyste, at varevognen havde været helt overtændt ved deres ankomst, og at en sidedør var blæst, sandsynligvis på grund af varmetrykket. Branden formodes at være påsat, og politiet undersøger nu nærmere.


**

Færdsel

En 21-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 15.15 anholdt og sigtet for narko- og spirituskørsel, da han blev standset på Sygehusvej ved Tranebjerg på Samsø. Den 21-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret.

En 21-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 20.08 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på Mærsk Andersens Vej i Randers.

Natten til torsdag kl. 00.15 blev en 25-årig mandlig anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i krydset mellem Havnegade og Toldbodgade i Randers. Den 25-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret.

En 33-årig mandlig bilist blev natten til torsdag kl. 01.32 standset på Gørrilds Allé i Randers, på trods af at han var påvirket af narko og ikke havde gyldigt kørekort til bilen. Den 33-årige blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret samt for besiddelse af en mindre mængde narko.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Arnegårdsvej i Åbyhøj begået mellem mandag den 24/7 kl. 00.00 og onsdag den 26/7 kl. 09.00
  • På Lemmervej i Mørke begået mellem søndag den 23/7 kl. 10.00 og onsdag den 26/7 kl. 13.15
  • På Kirkeager i Beder begået mellem mandag den 24/7 kl. 11.00 og onsdag den 26/7 kl. 19.15
  • På Skovagervej i Risskov begået onsdag den 26/7 mellem kl. 18.00 og kl. 20.00
  • På Sortevej i Tilst begået torsdag kl. 01.42

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi