Døgnrapporten i Mørke: onsdag den 29. december

Profilbillede

Mørke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør

**

 

Tre mænd standset i stjålet bil

Natten til onsdag kl. 00.41 blev en patrulje opmærksomme på en bil, som kørte hurtigere end det tilladte på Viborgvej i Aarhus V. Betjentene vinkede derfor bilen ind til siden og tog kontakt til de tre mænd, som befandt sig i bilen. Der kom en kraftig lugt af hash fra bilens kabine, og alle tre mænd virkede påvirkede i let grad. Den 41-årige mand, som kørte bilen, blev derfor sigtet for både narkokørsel og overtrædelse af hastighedsgrænsen samt for kørsel uden førerret. På bilens passagersæder var to mænd på hhv. 28 og 27 år. Den 27-årige havde en mindre mængde narko i jakkelommen, og blev derfor sigtet for besiddelse.

Da betjentene slog bilen op viste det sig desuden, at den var meldt stjålet den 22. december. Alle tre mænd blev derfor anholdt, sigtet for brugstyveri af bilen og taget med på stationen til nærmere afhøring.


**

 

Anholdt med hash og skunk i bilen

To betjente standsede tirsdag kl. 21.19 en 20-årig mandlig bilist på Viborgvej i Aarhus V. Den 20-årige havde en pose med en mindre mængde narko på sig, og blev indledningsvist sigtet for besiddelse af narko. Da betjenten kiggede nærmere på bilen, fandt de dog adskillige salgsposer med hash og skunk, og den 20-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

**

Sigtet for at medbringe kniv i bæltetasken

Tirsdag aften kl. 22.28 kørte flere patruljer til Megasyd i Viby, hvor der var anmeldelse om, at flere personer stod samlet og havde noget, der lignede en pistol. Da betjentene ankom til stedet fandt de seks unge mænd samlet. Betjentene visiterede mændene på stedet og deres biler men fandt ingen pistollignende genstande. En 19-årig mand havde dog en kniv i sin bæltetaske, og blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

 

**

Vand gav damp og røg i elevator

Politi og brand kørte tirsdag kl. 23.43 til en Christian Xs vej i Viby, hvor en beboer i bygningen havde anmeldt, at der kom røg fra en elevator. Det viste sig dog, at der blot var tale om skade på en vandledning, som gav en del damp fra vandet, der løb ud.

 

**

Færdsel

En 61-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 10.45 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Marienborgvej i Randers.

Tirsdag kl. 11.57 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus V, da en bil, som kom kørende i østlig retning, foretog en overhaling af en hel række biler. Bilisten lagde sig midt imellem de to vognbaner og påkørte her tre biler, som kom kørende i modsat retning. En fjerde bil blev desuden ramt af dele fra de tre påkørte biler. Bilisten, som lavede overhalingen, kørte efterfølgende fra stedet. De påkørte bilister blev tilset af en ambulance, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 14.41 skete der et færdselsuheld på Dagstrupvej i Mørke. En 22-årig mandlig bilist mistede herredømmet over sin bil i forbindelse med et venstresving og påkørte et elskab, et telefonskab og en hæk. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 52-årig kvindelig bilist blev tirsdag kl. 16.01 påkørt af en bil på M.P. Bruunsgade i Aarhus. Uheldet skete, da kvinden ville foretage en u-vending. Umiddelbart efter, at kvinden havde blinket ud og var begyndt at dreje, blev hun påkørt af en bagfrakørende bil, som ville overhale kvinden. Den mandlige fører af den anden bil løb efter uheldet fra stedet. Kvinden blev tilset i en ambulance, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

En 41-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 16.33 sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset på Spobjergvej i Brabrand.

Tirsdag kl. 16.38 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Randers, da en 29-årig mandlig bilist og en 75-årig mandlig bilist, som kom kørende i hver sin retning, ramte hinanden idet de passerede hverandre. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 21-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 17.26 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i krydset mellem Grenåvej og Vejby Ringvej i Skødstrup. Den 21-årige blev desuden sigtet for besiddelse af narko og for besiddelse af en ulovlig foldekniv.

Tirsdag kl. 18.00 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Sønderskovvej og Lægårdsvej i Lystrup. En 41-årig mandlig bilist ramte den forankørende, 47-årige mandlige bilist, da bilerne skulle sætte i gang efter krydset. Den 41-årige kørte i første omgang fra stedet, men den 47-årige fik kort efter kontakt til manden, så de kunne udveksle oplysninger. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 23-årig mandlig bilist blev tirsdag kl. 20.33 standset, da han kom kørende i en bil på Jernaldervej i Brabrand på trods af, at han var idømt et kørselsforbud. Ved ransagning af bilen fandt betjentene desuden en mindre mængde narko og en totenschlæger, og den 23-årige blev sigtet for alle tre overtrædelser.

En 31-årig mandlig bilist blev natten til onsdag kl. 01.42 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Blomstervej i Tilst.

Natten til onsdag kl. 02.20 blev en 34-årig mandlig knallertfører anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i krydset mellem Grenåvej og Ørneborgvej i Randers. Den 34-årige blev desuden sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert.


**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Kirkebakken i Vorup ved Randers begået den 28/12 mellem kl. 06.45 og kl. 15.45
På St. Blichers Vej i Åbyhøj begået den 28/12 mellem kl. 11.30 og kl. 19.30

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi